<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=224441&amp;fmt=gif">

Vierasblogi: Turvaa digitaalinen omaisuutesi – suosi kotimaisuutta!

19.10.2016 | Risto Pasanen
Gredi Oy: n vierasblogi kirjoitus

Katoaako kallisarvoista digitaalista omaisuutta päivittäin? Millä varmistat ettei näin käy? Kun yrityksen digitaalinen informaatio (digitaalinen omaisuus) on levällään yrityksen omilla ja erilaisten partnereiden palvelimilla, kovalevyillä, muistitikuilla tai sähköpostien uumenissa ilman selkeää datan hallintaa ja indeksointia, ne voivat kadota tai pahimmassa tapauksissa jopa joutua vääriin käsiin. Tietomurron riski on monesti suurimmillaan, kun yrityksen omassa verkossa säilytettyyn informaatioon annetaan pääsy ulkopuoliselle taholle tai kun verkkoon ladataan käytettäväksi varmistamatonta informaatiota, saati jos yhteisiä toimintatapoja ei ole sovittu kunnolla.

Luotettava ja turvallinen kotimainen vaihtoehto ratkaisee asian


Toimiva tämän päivän kustannustehokas ratkaisu on keskittää kaikki jaettava ja arkistoitava materiaali (digitaalinen omaisuus) yhteen yhteiskäytölliseen, tietoturvalliseen ja yrityksen omasta verkosta erillään olevaan kotimaiseen pilvipalveluun. Kaikki tarpeellinen informaatio on tällöin aina saatavilla ja käyttövalmiina internetyhteyden päässä ja se kulkee turvallisesti mukana kaikkialle. Säilyttämällä digitaalinen omaisuus kotimaisten konesalien vakailla ja turvatuilla palvelimilla, älykkäiden ohjelmistojen avulla sekä mietittyjen ja sovittujen toimintamallien mukaisesti, voidaan tietoturvariskejä minimoida merkittävästi.

Gredi Oy luottaa toimivaan tietoturvayhteistyöhön sekä laajaan osaamiseen samaan Sontek-konserniin kuuluvan DataCenter Finland Oy:n kanssa. Kaikki Gredin oma sekä valtaosa Gredin palveluita käyttävien asiakkaiden digitaalinen aineisto on tallennettu turvallisesti DataCenterin omiin, Espoon ja Helsingin huipputeknologiaa hyödyntäviin korkean käytettävyyden konesaleihin.

_MG_5872.jpg

Tehokkaan ja turvallisen infrastruktuurin sekä laajan osaamisen lisäksi DataCenter Finlandin konesalit ovat myös se oikea ekologinen ja energiatehokas vaihtoehto. Esimerkiksi konesalien tehokas sekä älykäs vapaajäähdytysjärjestelmä hyödyntää luonnollisia jäähdytysmenetelmiä keskimäärin yhdeksän kuukautta vuodessa.

Toimi digiviisaasti – hyödynnä kotimaista osaamista

Hyödyntämällä Gredin ammattilaisten tietotaitoa ja digitaalisia aineistonhallintapalveluita sekä DataCenterin konesaliosaamista varmistat tietojesi ja yrityksesi turvallisen tulevaisuuden sekä digitaalisen omaisuuden arvon nousun. Toimi digiviisaasti, hyödynnä digitalisaation tuomia selkeitä etuja nyt ja siirrä yrityksesi digitaalinen omaisuus aina saatavilla olevaan, varmaan ja turvalliseen kotimaiseen palvelukokonaisuuteen. Tämä kattaa niin älykkäät ohjelmistot, kuin koko tarvittavan tietoturvallisen infran.

Menestytään yhdessä turvallisen kotimaisen työn ja laajan osaamisen avulla!

Lue myös: 

New Call-to-action

 

Picture of Risto Pasanen

Kirjoittaja Risto Pasanen

Toimitusjohtaja, Gredi Oy

Tilaa uusimmat kirjoitukset sähköpostiisi