<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=224441&amp;fmt=gif">

Osaaja haussa. Ilmianna itsesi nyt!

18.11.2016 | Aino von Bonin

heikkijaville_bw.jpg

Myynti- ja markkinointitiimimme kaipaa lisävahvistusta. Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen teknistä presales- ja ratkaisuarkkitehtia. Paikka on oikea juuri sinulle, jos sinulla on jo kertynyt näyttöjä B2B-liiketoiminnan teknisessä tai kaupallisessa roolissa toimimisesta ja asiakkaiden tekniset haasteet innostavat sinua. Tuotteistusprosessit ja innostava ratkaisumyynti ovat myös oleellinen osa työtäsi. 

Lue varsinainen työpaikkailmoitus täältä ja hae pikaisesti!

Millainen DataCenter on työpaikkana? 


Meillä Suomen parhaat konesaliasiantuntijat tarttuvat uusimpien teknologioiden mahdollisuuksiiin luodakseen asiakkaalle parasta mahdollista palvelua. Työkavereista tykätään ja ilmapiiri on vauhdikas. Työaikajärjestelyt ja palkitsemisjärjestelmät haluamme pitää toimivina. 

Kolmasosa henkilökunnastamme on nimeltään Marko, Harri, Janne tai Antti, mutta nimi ei suinkaan ole ehdoton vaatimus. Myös Aino-nimisiä henkilöitä on tiedettävästi palkattu. 

Lisätietoa tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Antti Kivalo: antti.kivalo [@] datacenter.fi, 0503451703. 

Edit 22.12.2016: Hakuaika on päättynyt. Ota yhteyttä rekry [@] datacenter.fi, jos olet kiinnostunut työskentelemään DataCenter Finlandilla. 

Picture of Aino von Bonin

Kirjoittaja Aino von Bonin

Marketing & Communications Manager

Tilaa uusimmat kirjoitukset sähköpostiisi