<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=224441&amp;fmt=gif">

Oletko sinä uusi työkaverimme?

26.02.2019 | Aino von Bonin

Elämme DataCenterillä vahvasti muutokset ja kehittymisen aikaan. Viimeisen vuoden aikana arkeemme on mahtunut yritysosto, uusi toimitusjohtaja ja omistusrakenteen vahvistaminen. Tavoitteet on asetettu korkealle ja asiakkaan entistäkin parempi palveleminen kokonaisvaltaisilla sekä luotettavilla it-palveluilla toimii kiintopisteenämme. Laajenamme tekemisemme fokusta menestyksekkäästä konesalipalvelusta laajempaan, asiakkaittemme liiketoiminnan jatkuvuutta ja kehittymistä tukevaan it-palvelukokonaisuuteen. 

Kasvun tueksi haemme nyt myös uusia työkavereita. Koostin tähän tämän hetken avoimet työpaikkaamme. Lue, tutustu tai hae! Vinkkaa myös kaverille, jos tiedät hyvän tekijän.

Avoin työpaikka: Sales Manager

Sales Managerin työn pääpaino on uusasiakashankinassa ja nykyisten asiakkuuksien kehittämisessä. Vastaat työssäsi myyntijohtajalle ja myyntipäällikkökollegoiden lisäksi saat pari timanttista markkinointidaamia tiimikaveriksi :). 

Avoin työpaikka: Järjestelmäasiantuntija

Puhutko sujuvaa it:tä? Ovatko varmistusratkaisut ja palvelinjärjestelmät sinulle tuttua juttua? Hae palvelutuotannon tiimiimme järjestelmäasiantuntijaksi. Työkaverina tiimissä on kokeneita kollegoita ja työssäsi pääset käyttämään erityisesti ongelmanratkaisu- ja tiimitaitoja.

Voit laittaa myös avoimen hakemuksen, jos edellä mainitut tehtävät eivät osu omalle osaamisalueellesi. Pysyt ajantasalla kuulumisistamme ja tulevista avoimmista työpaikoista seuraamalla blogiamme!

blogi_alakuva
 
Picture of Aino von Bonin

Kirjoittaja Aino von Bonin

Head of Marketing

Tilaa uusimmat kirjoitukset sähköpostiisi