DataCenter Finlandin blogi

Kumppanin kynästä: 10 + 11 myyttiä tietosuojauudistuksesta - osa kaksi

19.05.2017 / Richard Barry / Tietosuoja
EU:n tietosuojauudistukseen liittyvien väärien väitteiden kumoaminen jatkuu. Luitkin ehkä jo edellisen tekstimme 10 + 11 myyttiä..
Lue lisää ›

Kumppanin kynästä: 10 + 11 myyttiä tietosuojauudistuksesta

28.04.2017 / Richard Barry / Tietosuoja, GDPR

Tietosuojauudistus puhuttaa ja pelottaa. Moni päättäjä miettii, mitkä säädökset koskettavat heitä ja mitä oikeastaan pitäisi edes tehdä. Keräsimme..

Lue lisää ›

Uusi kumppanuutemme tekee GDPR:n mukaisesta riskien- ja liiketoiminnan jatkuvuuden hallinnasta helppoa. DataCenter Finland ja Sungard Availability Services julkaisevat uuden palvelukonseptin.

DataCenter Finland ja Sungard Availability Services ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään, ja huhtikuussa 2017 yritykset virallistivat kumppanuutensa..

Lue lisää ›

Onko tuotantoketjusi jatkuvuus kunnossa?

Digitaalinen tieto on yritysten tärkeintä ominaisuutta. Yleinen oletus on, että kun suojaat sen, olet turvassa.  Ja että perinteisellä varmistamisella..

Lue lisää ›

Rutiineista kohti liiketoiminnan lisäarvoa: konesaliulkoistuksella IT:lle lisää virtaa

Olette varmaan miettineet yrityksenne liiketoiminnan ydintä. Sitä, jolla tuotatte asiakkaillenne lisäarvoa korkeimmillaan. Tekemistä, jolla maksetaan..

Lue lisää ›

Tehoton tallennus on hävyttömän kallista

 

Lue lisää ›

Tietosuoja-asetuksen uudistus puhuttaa ja pelottaa - mistä lääkkeet tulevaan?

06.07.2016 / Aino von Bonin / Tietosuoja

 

Mitkä ovat EU:n tietosuoja-asetuksen vaikutukset yrityksemme liiketoiminnalle ja IT:lle? Mitä uudet sanktioriskit voivat tarkoittaa meille? Mitä..

Lue lisää ›

DataCenter Finland ja Eläketurvakeskus tekivät 1,9 miljoonan sopimuksen

DataCenter Finland on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen Eläketurvakeskuksen kanssa. DataCenter Finland voitti Eläketurvakeskuksen..
Lue lisää ›

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi